Ontdek het Oldtimerfestival vanuit de lucht!

Bekijk het Oldtimerfestival vanuit de lucht! Tijdens onze jubilieumeditie op zaterdag 25 augustus kunt u het Oldtimerfestival en omgeving bewonderen vanaf grote hoogte: namelijk vanuit de lucht in een helikopter! Op het terrein is er natuurlijk al veel te bewonderen, maar hoe zou het zijn om dit vanuit de lucht te kunnen zien? Daarom bieden wij voor onze 10e editie u deze unieke ervaring aan!

Per vlucht kunnen er 4 passagiers mee de lucht in. De vlucht zal ongeveer 6 minuten duren, langer is ook mogelijk in overleg. Omdat dit onze 10e editie is, kunnen wij deze vluchten aanbieden voor een prijs van € 29,95 p.p.!

Wilt u zeker zijn van een plekje? Dan kunt u uzelf opgeven via de volgende link: www.helikoptervlucht.nl/bestellen/oldtimerfestivaltwijzelerheide. Of bellen naar Wiebe van Lingen op +31613110188. Er wordt dan een tijd met u afgesproken voor uw vlucht. Het is natuurlijk ook mogelijk om op de dag zelf een vlucht te boeken. Voor de beschikbaarheid kunt u zich dan melden bij de groundcrew van het HeliFlight team!